tisdag 23 oktober 2007

Ett snabbt besök




I söndags var vi ute vid rucklen. En snabb sväng, för att visa upp eländena för makens farbror som var på besök. En promenad på stranden hann vi också med.

Snart är det dags att "stänga igen" stugan för vintern, men förhoppningsvis hinner maken och svärfar med ett sista ryck om en dryg vecka. Att isolera golvet och att spika fast knutbrädor står på schemat. Hoppas att vädret är tillräckligt bra - det kan ju faktiskt snöa då...

lördag 13 oktober 2007

Fix, fika och skräp

Idag var kanske den sista fina höstdagen. Kristallklar luft, gula löv och solsken. Därför passade vi på att åka ut till rucklen, för att slänga byggbråte och fixa några småsaker. Jag och Lilla L. var ute och gick. Sedan drack vi kaffe och skruvade upp en lampa. Maken röjde bland skräpet.


Stugan har det inte hänt mycket med under den senaste månaden, eller två.


Skräp.




Vid havet. Inte direkt vår tomt...


Lilla L. i vagnen nere på stranden.


Vare sig tid eller sässong för golf just nu.


Alldeles för kalla skor.

onsdag 10 oktober 2007

Snabbvisit

Jag och Lilla L. åkte ut till rucklen idag. Krispig höstsol, gula löv och en utkyld stuga. Lilla L. blev glad över att återse en bortglömd leksakskorg, struttade omkring i trädgården och fick tallbarr i brallorna. SJälv gick jag mest omkring och kände mig sorgsen. Det är ju minst ett halvår tills vi kommer kunna vara i stugan igen! Kanske åker vi ut i helgen och fixar några smågrejer, men det är ändå en evighetslång vinter innan det vår.